Skoči na glavno vsebino

V soboto, 3.3.2018, je Svet staršev v sodelovanju z OŠ Podbrdo, v telovadnici organiziral Družinsko športno popoldne. Namen je bil zbrati čim več družin, ki bodo skupaj kvalitetno preživele prosti čas, se spoznavale, zabavale, navijale in tekmovale v športnih igrah.

Zbralo se nas je 58, kar je bilo naše sanjsko število. Na začetku smo se ogreli in razdelili v skupine. Vsaka skupina si je nadela svoje ime: Barca, Kroski, Martin Krpan, Smejkoti, Sobota, Hudi špringile. Pomerili smo se v različnih igrah: metanju na koš, streljanju na gol, vlečenju vrvi, obešanju perila, podiranju kegljev in lovljenju rib. Zmagala je skupina Sobota, ki je bila močno pred vsemi. Vse ostale skupine so bile zelo izenačene.

Vsi navzoči, tako organizatorji kot udeleženci, smo bili z dnevom zelo zadovoljni. Vladal je skupinski duh, pozitivna energija in ravno pravšnja mera tekmovalnosti. Imeli smo vse pogoje za nepozaben dan. Na naši strani je bilo celo vreme. Zunaj je padal dež, tako da je bilo druženje v telovadnici odlična rešitev, sivina dneva pa je bila s smehom otrok in staršev pregnana.

 

Svet staršev OŠ Podbrdo

Dostopnost