Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

 

Danes, 16. 3. 2020 začenjamo s poukom na daljavo in upam, da nam kar najbolje uspe. Ob zamenjavi slovenske vlade in ministrov sicer prihaja do nekoliko spremenjenih navodil, a na naši šoli smo se za pouk na daljavo odločili po tehtnem razmisleku in ga bomo izvajali tako kot ste bili obveščeni. Sama gledam malo naprej in se zavedam, da smo morda danes še povečini zdravi. Čez teden dni pa bo zbolel eden ali drugi. Zato se mi zdi pomembno, da začnemo z delom takoj. Vsekakor delo ni obvezujoče, če ga otroci zaradi zdravstvenih ali drugih razlogov ne morejo opraviti. Naloge, ki jih bomo učitelji posredovali učencem, so namenjene utrjevanju, ponavljanju, pri družboslovnih predmetih pa bo delo projektno, nekaj za branje, pisanje in podobno.

Upam celo, da vam bodo šolske zadolžitve v pomoč pri zaposlitvi svojih otrok.

 

Ostanite zdravi, če ste bolni ali pa zbolite se ne prepustite bolezni. Premagali smo že marsikatero bolezen in bomo tudi koronavirus. Pijte veliko tekočine in mislite pozitivno in optimistično. V naravi se prebuja pomlad in vsak dan namenite vsaj eno uro sprehodu v naravi, izogibajte se fizičnim stikom z drugimi ljudmi.

 

Prav gotovo bodo vsakega izmed nas kdaj pa kdaj zajeli tesnoba, žalost, strah, panika. Če želite pogovor ali nasvet smo vam učitelji, svetovalna delavka in jaz na voljo, le napišite na elektronsko pošto ali pa pokličite na službeni telefon šole 041 360 732 in vas pokličemo.

 

Pogumno v nov teden!

Polonca Kenda, ravnateljica

Dostopnost