Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 5. 6. 2023, se z učenci 5., 6. in 7. razreda odpravljamo na obisk Bevkove domačije v Zakojci.

Naš dan se bo začel ob 7.40, z avtobusom se bomo odpeljali do Hudajužne, od tam pa peš naprej proti Zakojci. Dobro je, če pridete na šolo kakšno minuto prej, saj se do Hudajužne odpravljamo z redno avtobusno linijo in zamudnikov ne moremo čakati. Če bo kdo vstopil ali po koncu kulturnega dneva izstopil kje drugje, prosim, če nas lahko vaši starši obvestijo.  

Od šolske malice boste odjavljeni, zato imejte s seboj svojo malico in pijačo. Petošolci imate 6. in 7. uro pouk po urniku, šestošolci in sedmošolci pa ta dan nimate več pouka. Kosilo poteka po urniku, če pa koga na kosilo ne bo, za odjavo poskrbite sami. Na šolo se predvidoma vračamo okrog 12.00.

Poskrbite za udobna športna oblačila in obutev. Ker je v ponedeljek napovedano nekoliko deževno vreme, bodite temu primerno oblečeni in ne pozabite na dežnik. S seboj imejte tudi peresnico s pisali in eno mapo za podlago, saj v Zakojci dobimo delovne liste.

V primeru, da se bo vremenska napoved še poslabšala, bomo izlet prestavili, zato vas prosim, da v nedeljo zvečer preverite šolsko spletno stran, kjer vas bo v tem primeru čakalo obvestilo.

Petra Guna

Dostopnost