Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek zjutraj smo se zaradi slabega vremena odločili, da je bolje, če naš izlet v Zakojco prestavimo, zato se bomo na ogled Bevkove domačije z učenci 5., 6. in 7. razreda odpravili v petek, 9. 6. 2023. Ker je vremenska napoved v letošnjem juniju precej nestanovitna, bomo tokrat izlet izvedli v vsakem vremenu, zato imejte učenci v primeru dežja s seboj kakšna rezervna oblačila in bodite vremenskim razmeram primerno tudi oblečeni in obuti (ne pozabite na dežnik). S seboj imejte tudi peresnico s pisali in eno mapo za podlago, saj v Zakojci dobimo delovne liste.

Naš dan se bo začel ob 7.40, z avtobusom se bomo odpeljali do Hudajužne, od tam pa peš naprej proti Zakojci. Dobro je, če pridete na šolo kakšno minuto prej, saj se do Hudajužne odpravljamo z redno avtobusno linijo in zamudnikov ne moremo čakati. Če bo kdo vstopil ali po koncu kulturnega dneva izstopil kje drugje, prosim, če nas lahko vaši starši o tem obvestijo.  

Od šolske malice boste odjavljeni, zato imejte s seboj svojo malico in pijačo. Učenci po zaključku kulturnega dneva nimate več pouka. Kosilo poteka po urniku, če pa koga na kosilo ne bo, za odjavo poskrbite sami. Na šolo se predvidoma vračamo okrog 12.00.

Petra Guna

Dostopnost