Skoči na glavno vsebino

Med 29. 2. in 2. 3. 2024 smo se učenci 8. in 9. razreda OŠ Podbrdo in OŠ Most na Soči odpravili na jezikovno ekskurzijo v London. Ker je bila izkušnja res lepa, si o našem obisku britanske prestolnice preberite v teh kratkih utrinkih izpod peresa naših učencev:

“V Londonu so mi bile všeč stavbe, saj so precej drugačne od naših. Obiskali smo veliko znamenitosti, kot so London Eye, muzej voščenih lutk Madame Tussaud in najstarejšo trgovino igrač. Big Ben smo si ogledali od daleč, toda z zelo lepe lokacije. Imeli smo se fino, pa čeprav nas je vožnja kar utrudila. Z veseljem bi šla še enkrat!”

“Zaradi lepega razgleda mi je bila všeč vožnja z London Eye. Všeč mi je bila vožnja s podzemno železnico, ker sem prvič videl kaj takega.”

“Spoznali smo tudi, kaj pomeni tipično angleško vreme, saj sta se stalno izmenjevala sonce in dež. Izlet mi bo ostal v lepem spominu.”

“Dnevi so bili zelo pestri. Všeč mi je bilo, da smo lahko mesto včasih raziskovali tudi sami, si ogledali kakšno ulico in kupili spominke.”

Dostopnost