Skoči na glavno vsebino

Vreme in različne dejavnosti na šoli nam letos otežujejo izvedbo športnega dne »atletski troboj«., zato smo se odločili, da ga izvedemo v sredo, 29. 5. 2024. V Bohinjski Bistrici bomo izmerili rezultate v tekih na 600 in 60 metrov ter v skoku v daljino.

Vsi učenci se zberejo v šoli ob 7.50 in prvo šolsko uro pojedo šolsko malico, učenci od 1. do 5. razreda v svojih razredih, učenci od 6. do 9. razreda pa v jedilnici. Nato se v spremstvu učiteljev odpravijo na železniško postajo. Na športnih površinah OŠ v Bohinjski Bistrici bomo izvedli športni dan. Razredna stopnja se vrne z vlakom ob 11.59, predmetna pa z avtovlakom ob 13.35. Stroške prevoza boste starši poravnali po položnici.

Učenci naj imajo s seboj športno opremo (hlače, majico, športne copate) in pijačo. Dodatno hrano naj si vzamejo po lastni presoji. Čipsi, bonboni in podobne stvari ne sodijo na športni dan, naj namesto tega prinesejo sadje, suho sadje, oreščke … 

Če kdo iz opravičljivih razlogov ne bo mogel tekmovati, naj se športnega dneva vseeno udeleži, saj bo pomagal pri organizaciji (zapisnikar, časomerilec …)

Podbrdo, 27. 5. 2024                                                                                            Vodja dejavnosti: Igor Kragelj

Dostopnost