Skoči na glavno vsebino

V torek smo imeli čisto prave olimpijske igre. No, ne čisto prave, učitelj Igor jih je prilagodil, da smo poskušali vsi upoštevati geslo: »Višje, hitreje, močneje!« Višje pri skoku v višino, hitreje pri teku in močneje pri metu žogice. Nismo vsi prvaki, zato nam je geslo: »Važno je sodelovati, ne zmagati!«, še bolj všeč. Vsi smo si prislužili »medalje«, zaradi želje po dobrem rezultatu pa tudi kakšno buško in bolečo mišico, predvsem pa smo preživeli lep dopoldan na svežem zraku in soncu ter se zabavali. Malo manj, ko smo tekmovali, pa toliko bolj, ko smo športno navijali za druge.

Učenci od 1. do 5. razreda

 

V četrtek smo imeli učenci od 6. do 9. razreda športni dan, vendar nam jo je zagodlo vreme. Tema današnjega športnega dne so bile olimpijske igre – ker olimpijskih iger letos ni bilo, smo si jih naredili kar sami. Učenci  9. razreda so izdelali olimpijsko zastavo, učenci 7. in 8. razreda so izdelali medalje in plamenico, učenci 6. razreda pa smo napisali novo olimpijsko himno, s katero smo zelo zadovoljni.

Čeprav smo si športni dan predstavljali malo drugače, smo  se kljub temu dobro znašli, saj smo dan izkoristili še za meritve športno-vzgojnega kartona.

Izabela in Vita

 

Dostopnost