Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Ob izteku letošnjega šolskega leta se moram za prispevek k poučevanju naših učencev zahvaliti tudi vam, spoštovani starši. Kar petino leta ste poleg vseh svojih zahtevnih službenih in starševskih obveznosti opravljali tudi poslanstvo učitelja. Za to opravljeno delo se vam iskreno zahvaljujem v imenu sodelavcev in v lastnem imenu. Hvala vam!

Še nekaj obvestil.
V sredo, 24. 6. 2020, je zadnji dan pouka, za katerega se veselimo, da ga bomo dočakali v šolskih klopeh. S poukom bomo zaključili ob 10.00, ob tej uri so organizirani tudi prevozi učencev domov. Z učenci bomo ta dan imeli krajšo zaključno prireditev in počastitev dneva državnosti. Učenci prejmejo tudi spričevala.
Zaključno prireditev in podelitev priznanj in nagrad za učence 9. razreda bomo imeli v torek zvečer in bo zaprta za širšo javnost.

Učenci jutri, 19. 6. 2020, vračajo učbenike, na kar jih prosim opomnite. Obvestila za naročilo delovnih zvezkov in potrebščin ter izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada ste dobili včeraj po elektronski pošti.
Za vse ostalo ne skrbite, vsa obvestila o začetku šolskega leta 2020/21 bodo objavljena na spletni strani šole en teden pred začetkom pouka.

V upanju, da prvega septembra začnemo pouk brez obraznih mask, vas lepo pozdravljam. Na vsa vprašanja, ki se vam pojavijo, z veseljem odgovorim preko elektronske pošte os.podbrdo@guest.arnes.si ali na telefon 041 360 732. Prav tako bom na ta naslova vesela vaših predlogov za delo v naslednjem šolskem letu ter predlogov za izboljšanje našega dela.

Želim vam lepo, predvsem pa varno in zdravo poletje!

Polonca Kenda, ravnateljica
Podbrdo, 18. 6. 2020

Dostopnost