Skoči na glavno vsebino

Letošnja zaključna prireditev je potekala drugače kot v preteklih letih. Prireditev je vedno posvečena praznovanju dneva državnosti in slovesu od devetošolcev. Epidemija koronavirusa pa je letos narekovala novih idej in iznajdljivosti. Prireditev je potekala v dveh delih.

V torek, 23. junija 2020, smo prireditveni prostor poleg devetošolcev zapolnili njihovi starši in učitelji. Ostali učenci in otroci iz vrtca so nastopali s posnetimi pevskimi in plesnimi točkami v filmčku. Povedali so  tudi veliko zanimivega o vseh sedmih devetošolcih.

Ravnateljica je devetošolcem  slovesno podelila prislužena priznanja in simbolno darilo, slovensko zastavo. Letošnji devetošolci si bodo prireditev zagotovo zapomnili po večkratnem razkuževanju rok med samim dogajanjem.

Drugi del prireditve je potekal na zadnji šolski dan, 24. junija 2020. Učenci so skupaj z razredniki pogledali posnetek prireditve v učilnicah, po podelitvi spričeval in priznanj veselo odšli na počitnice.

Hvala vsem učencem, otrokom iz vrtca in sodelavcem, ki so pomagali pripraviti prireditev, saj je prav vsak prispeval svoj kamenček v končni filmski izdelek.

Nina Kožar Mencinger

Dostopnost