Skoči na glavno vsebino

V petek, 18. 2. 2022, bomo z učenci od 6. do 9. razreda izvedli zimski športni dan. Učenci so lahko izbrali med smučanjem na Voglu in drsanjem v Bohinjski Bistrici. Šolska malica bo za vse pripravljena v paketih za s sabo. Malico bodo učenci, ki gredo na smučanje prevzeli na železniški postaji, ostali pa v šoli. Od kosila bomo vse učence odjavili. Učenci po lastni potrebi vzamejo dodatno hrano in pijačo.

SMUČANJE: Na smučanje se bomo odpravili z avtovlakom ob 8:17. Dobimo se na železniški postaji ob 8:00. V Bohinjski Bistrici nas bo počakal avtobus, ki nas bo peljal do gondole. Smučarske vozovnice, prevoz do gondole in nazaj ter vlak, boste starši plačali po položnici (okvirna cena dneva je 22 evrov). Vrnemo se z vlakom ob 15:16. Ne pozabite preveriti smučarske opreme – velikost smučarskih čevljev, kompatibilnost s smučmi, velikost čelade …). Na smučanju bova učence spremljala učitelj Igor Kragelj in učiteljica Vika Perinčič.

DRSANJE: Na drsanje se bomo odpravili z vlakom ob 8:43. Dobimo se v šoli in gremo po prvi šolski uri na železniško postajo. Vlak in izposojo drsalk boste starši plačali po položnici (okvirna cena dneva je 7 evrov). Z drsanja se vrnemo z avtovlakom ob 13:35. Učenci naj bodo primerno oblečeni in obuti. Čelada je obvezna do 12. leta, naprej pa zelo priporočljiva.

Za dodatne informacije me pokličite: 031 385 024, Igor Kragelj

Dostopnost