Skoči na glavno vsebino

Z vsemi učenci naše šole se bomo v petek, 8. 3., odpravili na dvodnevni izlet v Celje.

Zberemo se v petek, 8. 3. 2023, ob 6.25 na železniški postaji. Vlak proti Ljubljani odpelje ob 6.37 in ker koristimo javni prevoz in zamudnikov ne moremo čakati, naj bodo vsi učenci točni.

V Celje bomo prispeli predvidoma okrog 11.00. Učenci bodo od šolske malice in kosila odjavljeni, s seboj pa naj imajo dva sendviča (po potrebi lahko tudi več), saj bo naš prvi topel obrok ob 18.00. S seboj naj imajo še 10/15 € za kosilo v soboto.

Nastanjeni bomo v MCC hostlu Celje, kjer bomo imeli tudi večerjo in zajtrk. V Celju bomo obiskali Tehnopark ter Tropsko hišo in si ogledali staro mestno jedro.

V Podbrdo se bomo vrnili z vlakom v soboto, 9. 3., na železniški postaji Podbrdo bomo predvidoma ob 17.34. Prosimo vas, da za prevoz učencev poskrbite starši sami.

Učenci naj s seboj vzamejo le najnujnejše, saj bomo prespali samo eno noč. Naj bodo udobno oblečeni in obuti, s seboj naj imajo čiste copate, za vsak slučaj pa naj vzamejo še en zložljiv dežnik.

Ker bi želeli ta dva dneva poleg spoznavanju Celja in njegovih znamenitosti nameniti tudi pristnemu druženju med učenci, telefoni in druge elektronske naprave niso dovoljeni, zato naj jih otroci pustijo doma. Za nujne informacije lahko pokličete na telefonsko številko razrednika vašega otroka.

Ker s tem izletom nadomeščamo pouka prost dan, ki je bil petek, 9. 2., je udeležba učencev obvezna. V primeru upravičene odsotnosti vašega otroka, prosimo, da nas o tem obvestite.

Stroški dvodnevnega izleta bodo ob udeležbi vseh učencev znašali približno 80 € (stroški prevoza: 16 €/učenca, vstopnina za Tehnopark: 12 €/učenca, vstopnina za Tropsko hišo: 9 €/učenca, nočitev s polpenzionom: 35 €/učenca), vendar bo šola z denarjem iz šolska sklada pokrila del stroškov, zato bo strošek za vas starše znašal 50 €/učenca in ga boste poravnali po položnici.

Če nam želite sporočiti kakšne posebnosti v zvezi z vašim otrokom ali imate kakšna vprašanja, se lahko obrnete name ali na razrednike.

Hvala, ker nam zaupate vaše otroke, vsi skupaj pa se že veselimo lepega in zanimivega konca tedna.

Petra Guna

Dostopnost