Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 14. 3. 2024, bomo z učenci od 6. do 9. razreda izvedli športni dan. Ena skupina učencev bo smučala na Voglu, druga pa bo izvedla športne vsebine v šoli in njeni okolici.  Šolska malica in kosilo bosta za smučarje odjavljena z naše strani, zato si sami vzamejo hrano in pijačo po lastni presoji. Ostali učenci imajo malico in kosilo po urniku.

SMUČANJE: Na smučanje se bomo odpravili z avtovlakom ob 8.17. Dobimo se na železniški postaji ob 8.00. V Bohinjski Bistrici nas bo počakal kombi, ki nas bo peljal do gondole. Smučarske vozovnice, prevoz do gondole in nazaj ter vlak boste starši plačali po položnici. Vrnemo se z vlakom ob 15.11. Na smučanju bosta učence spremljali učiteljici Kristina G. P. in Vika Perinčič. Športni dan se začne in konča na železniški postaji. Če letos še niste smučali, preverite smučarsko opremo, če je še primerna in pravilno nastavljena. Oprema naj bo spravljena tako, da jo lahko učenec prenaša sam.

V ŠOLI IN OKOLICI: Učenci pridejo obuti v športno obutev (tenis copati, nizki pohodni čevlji) in imajo s sabo športno opremo za telovadnico. Pred malico bomo opravili pohod v okolici šole, po malici pa bomo izvajali vsebine v telovadnici ali na zunanjem igrišču.

Za dodatne informacije me pokličite: 031 385 024, Igor Kragelj

Dostopnost